KONCERT OKO-a  2022.

Ove će godine OKO, već tradicionalno pred kraj godine izaći pred svoju publiku s osobito zanimljivim programom! Ekipa od samo dvanaest mladih entuzijasta će opatijsku publiku odvesti na sastanak s Brahmsom i Schumannom! O čemu se radi? Laura na flauti, Ana na oboi, Matej na klarinetu, Kristian na fagotu, Hrvoje na rogu, Petar na trubi, Matija na klaviru, Teo na prvoj, Jana na drugoj violini, Tin na violi, Ana na violončelu, Ivan na kontrabasu i voditelj Damir su se odlučili na nešto posebniji program ove godine: izvest  će Brahmsovu Drugu simfoniju u D-duru, op. 73 i Schumannovu Fantaziju za klavir i orkestar u a-molu, odnosno prvu verziju Klavirskog koncerta (I. stavak) sa solistom Matijom Kranjčićem, u posebnoj obradi za naš ansambl.

Koncert će se održati u prekrasnom ambijentu Zlatne dvorane hotela Imperial u Opatiji, 28. prosinca u 19 sati, ulaz je slobodan.

Laura, Ana, Matej, Kristian, Hrvoje, Petar, Matija, Teo, Jana, Tin, Ana, Ivan i Damir vas pozivaju na jedinstven koncertni događaj. Izvest će Brahmsovu Drugu simfoniju u D-duru, op. 73 i Schumannovu Fantaziju za klavir i orkestar u a-molu, odnosno prvu verziju Klavirskog koncerta (I. stavak) sa solistom Matijom Kranjčićem, u posebnoj obradi za naš ansambl.

Dođite i uživajte s nama! 

Koncert će se održati u prekrasnom ambijentu Zlatne dvorane hotela Imperial u Opatiji, 28. prosinca u 19 sati, ulaz je slobodan. Dođite i uživajte s nama u jedinstvenom koncertnom događaju!